Tavşanlı'da gençlere yönelik proje hayata geçiriliyor

Eğitim Yayın: 19 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 19.05.2022 09:30:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1275 okunma
Google News

Tavşanlı'da gençlere yönelik proje hayata geçiriliyor 

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kültür, sanat ve spor alanında ortak proje hayata geçiriliyor.

Kültür, sanat ve spor alanında ortak projenin ilk adımı geçtiğimiz ay Kültür Sarayında gerçekleştirilen program ile atılmıştı. Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak bir platformda oluşturduğu Kuruluş ve Kurtuluşun Merkezinden, Çanakkale ruhu ile 2023 Türkiye’sine Kültür, Sanat, Spor Faaliyetleri Projesi için Belediye meteoroloji cafe'de bir araya gelindi.

 

Proje Genel Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Cırık, etkinliklerin amacını anlatırken, Türk milletinin emperyal güçlere karşı verdiği mücadeleyi de bir sinevizyon sunum ile anlattı.

 

Programda proje ile ilgili çeşitli birimler oluşturuldu. Gerçekleştirilen programa Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer ve ilçenin önde gelen STK üyeleri katıldı.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.