Tavşanlı'da Bayram Pazarı Ne Zaman ve Nerede ?

Gündem Yayın: 28 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2022 14:57:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2645 okunma
Google News

“BAYRAM PAZARI” YARIN AÇILIYOR
 BAŞKAN GÜLER “ESNAFIMIZA BEREKETLİ BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM” 
TAVŞANLI'DA BAYRAM PAZARI YARIN CUMA PAZARINDA ZEBZE, CUMHURİYET MEYDANI’NDA KONFEKSİYON TEZGAHLARLARININ AÇILMASIYLA BAŞLIYOR.  CUMARTESİ VE ARİFE GÜNÜ PAZAR GEÇ SAATLERE KADAR AÇIK KALACAK. 
Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde Tavşanlı’da geleneksel bayram pazarı yarından itibaren vatandaşlarımıza hizmet verecek. Cuma günü sebze tezgahları her zamanki yerinde kurulurken, Cumartesi ve Pazar günleri sebze ve konfeksiyon tezgahları Cumartesi Pazarı’nın kurulduğu alanda açılacak. 
Polis ve Zabıta ekipleri pazarda denetim yapacak. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirler alındı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde görevinin başında olacak. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı esnafına bol kazançlar dileyerek vatandaşlarımızın Pazar alanlarında gereksiz kalabalık oluşturmamasını istedi. Başkan Güler “Kadir gecesinide idrak ederek mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyoruz. Bayram pazarımız yarından itibaren kurulacak ve halkımıza hizmet verecek. 3 gün sürecek alış verişleri için Belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Zabıta ve Temizlik İşlerine bağlı ekiplerimiz sürekli çarşıda olacaklar. Bayram öncesi tüm esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Vatandaşlarımızdan yoğun kalabalıklar oluşmaması için sadece alış veriş için pazara çıkmalarını, ihtiyaçlarını aldıktan sonrada Pazar alanından ayrılmalarını istiyoruz. Şimdiden Tavşanlı halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.