Tavşanlı'da 23 Nisan Töreni

Çocuk Yayın: 23 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.04.2020 10:21:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2576 okunma
Google News

Tavşanlı'da 23 Nisan Töreni 

 

TUNA İŞLEYEN  /  GÖRÜNTÜLÜ

TBMM’nin açılışının 100. yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı ilçesinde de, Koronavirüs (Covit - 19) tedbirleri kapsamında, Çelenk Sunma Töreniyle sınırlı olarak kutlandı.

Tavşanlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği programda, saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam ederken Belediye hoparlöründen 100. Yıl Marşı yanında, çocuklara özel marşlar okundu.
Törene Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve tedbirler kapsamında az sayıda okul idarecileri katıldı. Korona virüs tedbirleri nedeniyle katılımın sınırlı olduğu kutlamalara, çocuklarımızın ve halkımızın evlerinin balkonlarını ve pencerelerini bayraklarla donatarak katıldıkları görüldü.  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.