Tavşanlı'da

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 30 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 30.04.2022 10:57:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2591 okunma
Google News

Tavşanlı'da "Bayramınız kemerli olsun" denetimleri

 

Tuna İşleyen 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesi jandarma ve polis ekipleri tarafından 'Bayramınız Kemerli Olsun' sloganı ile denetim yapıldı.  

 

İlçenin işlek noktalarından olan Moymul Mahallesi ve Çevre yolu üzerinde gerçekleştirilen denetimlere Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, Jandarma Komutanı Selâhi Kayar ve yolcu taşımacılığı firması Filiz Kooperatifi Başkanı Mehmet Küçük de katıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların sevdikleri ile huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için tedbir alan ilçe trafik ekipleri, araçları tek tek durdurarak bilgilendirici broşür dağıttı.

"Emniyet kemeri kullanımının önemini" vurgulamak amacıyla başlatılan çalışma çerçevesinde harekete geçen ekipler, sürücüleri emniyet kemeri takmanın kazaların önüne geçmede büyük öneme sahip olduğu konusunda bilgilendirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.