TAVŞANLI İMKB ANADOLU LİSESİ ROBOT KULÜBÜ YARIN BURSA’DA YARIŞACAK

TAVŞANLI İMKB ANADOLU LİSESİ ROBOT KULÜBÜ YARIN BURSA’DA YARIŞACAK

Teknoloji Yayın: 27 Şubat 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2016 18:07:47
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
4489 okunma
Google News

TAVŞANLI İMKB ANADOLU LİSESİ ROBOT KULÜBÜ YARIN BURSA’DA YARIŞACAK

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi İMKB Anadolu Lisesi Robot Kulübü öğrencileri, Bilim Kahramanları Derneği’nin bu yıl 12. sini düzenleyeceği Robot Tasarım ve Proje Yarışmasının Bursa ayağında yarışacak.

Yarın düzenlenecek yarışmanın bu yıl ki teması “Çöpe çözüm, çöple çözüm” olarak belirlendi.  Öğrenciler yarışmaya, tasarladıkları bir robot ve “Her kağıt değerledir” isimli geri dönüşüm projesiyle katılacaklar.

Elde edecekleri başarı derecesine göre Türkiye finallerinde, eğer orada da başarılı olurlarsa, Dünya finallerinde yarışmaya hak kazanacaklarını ifade eden Okul Müdürü Hamza Yaman, “Ekibimizi ve onlara emeği geçenlere şimdiden yarışmaya katılımlarından dolayı tebrik ediyor. Başarılar diliyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.