TAVŞANLI’DA “RESİM SERGİSİ” AÇILDI

Sanat Yayın: 03 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2017 17:55:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6709 okunma
Google News


RESSAM SUNA KONUŞLU RESİM ATÖLYESİ 4. GELENEKSEL RESİM SERGİSİ İKİ BÖLÜM HALİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI. TOPLAM 33 KURSİYERİN ESERLERİNİN GÖRÜCÜYE ÇIKTIĞI SERGİ 3 GÜN AÇIK KALACAK.

Tavşanlılı Ressam Suna Konuşlu’nun 4. Geleneksel Resim Sergisi ilçe protokolünün de katılımıyla Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı Ressam Abdullah Taktak Sergi Salonu’nda açıldı. 
Bu sene iki kategorideki resim sergisi 3 gün boyunca açık kalacak. 
Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkan Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Denetimli Serbestlik Şube Müdürü Özgür Bozat, İŞKUR Tavşanlı Hizmet Merkezi Müdürü Muhterem Aksoy ve kalabalık sanatseverin katıldığı programda ilk olarak Suna Konuşlu Resim Atölyesi 4. Geleneksel Resim Sergisi açıldı. Protokol üyeleri buranın açılışının ardından Anne-Kız Resim Sergisi’nin de kurdelesini kesti. 
Programda Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Suna Konuşlu birer konuşma yaptı. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler’e sanata olan desteğinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Suna Konuşlu, “Bu sene 4.’sünü açtığımız resim sergimize olan ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti. 2 sergimizde 33 kursiyerimizin toplam 134 eseri görücüye çıktı. Tüm hemşehrilerimizi sergimizi görmeye davet ediyorum” dedi. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise özellikle küçük yaştaki öğrencilerin bu tür sanatsal etkinliklere yönelmesinin memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, “Suna Konuşlu’nun eğitmenliğinde aldıkları kurslar neticesinde ortaya çıkan ürünlerin sergilendiği bu programda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm sanatçılarımızı bu güzel eserleri dolayısıyla tebrik ediyor, halkımızı bu eserleri görmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
(HABER GÖRÜNTÜLERİ İÇİN MASA ÜSTÜ TERCİH EDEREK İZLEYEBİLİRSİNİZ)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.