TAVŞANLI’DA KADINLAR GÜNÜ

Gündem Yayın: 09 Mart 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 09.03.2022 10:15:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
780 okunma
Google News
Tavşanlılı kadınlar el emeklerini Levent Düğün salonunda sergiledi.
El emeği göz nuru ürünlerini açtıkları stantlar ile tanıtan kadınlar ayrıca Belediye Başkanı Mustafa Güler ile biraraya geldiler.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye personeliyle bir araya geldi. Başkan Güler, Belediye Meteoroloji Sosyal Tesisleri’nde bayan personele yönelik düzenlenen programa eşi Birsen Güler ile birlikte katıldı.
 
Bu anlamlı günde bayan personeli; Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan ve eşi Sevil Erarslan ile Mehmet Ali Akar ve eşi Suna Akar da yalnız bırakmadı.
Programda bayan personellerinin gününü tebrik eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Mesai arkadaşlarımız olan sizler bize emanetsiniz. En iyi şartlarda çalışmanız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İdare olarak sizlerin çalışmalarından da son derece memnunuz. Hem ailenizle ilgilenip hem de evinize ekmek götürmek için çalışmanız büyük fedakarlık gerektiriyor. Bu fedakarlık ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir aile yaşamı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler’in eşi Birsen Güler ile Başkan Yardımcısı Naci Erarslan’n eşi Sevil Erarslan, programın ardından Üretici Kadınlar Birliği tarafından Levent Düğün Salonu’nda düzenlenen Kadınlar Günü Programına katıldı.
Açılan stantlarını tek tek gezen Birsen Güler ve Sevil Erarslan, birlik üyesi kadınları tebrik etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.