Sporcumuz Olimpiyatlara davet edildi

Spor Yayın: 13 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 13.04.2022 14:56:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1755 okunma
Google News

SPORCUMUZ OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİ’NE DAVET EDİLDİ  
Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 2022 Türkiye U-13 Serbest Stil Güreş Şampiyonası Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. 81 ilden 2500 sporcunun katıldığı müsabakalarda Tavşanlı’yı temsil eden Belediyespor Kulübü güreş takımı başarılı sonuçlar alarak ilçeye döndü. 
62 kg sporcumuz Ali Uysal 150 güreşçi arasında rakiplerini teker teker yenerek ilk 4 sporcu arasına girdi. Güreşçimiz bu performansıyla Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı. Diğer taraftan başarılı sporcu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcusu olmayı başardı. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçemizden ilk kez bir sporcunun Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet edildiğini hatırlatarak “Ali kardeşimiz minderde sergilediği performansla ileride ne kadar başarılı bir sporcu olacağını şimdiden gösterdi. Tavşanlı’dan ilk kez bir güreşçi bakanlığımıza bağlı Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet alıyor. İnşallah hem Avrupa hemde Dünya Şampiyonalarında kendisini kürsüde görmek nasip olur. Başarılı sporcumuzu, antrenörü ve ailesini tebrik ediyorum. Tavşanlı Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.