Sokak hayvanları için toplandılar

Tuna İşleyen GÖRÜNTÜLÜ

Yaşam Yayın: 28 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.10.2021 11:24:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1209 okunma
Google News

Sokak hayvanları için toplandılar

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Moymul Mahallesinde çocuklar ve aileleri sokak hayvanları için biraraya geldiler.

Moymul Mahallesinden Yetişenler Derneği başkan ve yönetimi çocuklara farkındalık oluşturmak adına sokak hayvanlarına mama ve su verdi.

 Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili Dernek Başkanı İsmail Özcan şunları söyledi, "Moymul Mahallesinden Yetişenler Derneği olarak çocuklarımıza farkındalık oluşturmak adına sokakta yaşayan sessiz dostlarımıza mama ve su ikram edildi. Çocukların merhamet duygularını geliştirmek hem de sosyal duyarlılık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Katılımın yoğun olması bizleri çok mutlu etti. Ayrıca çocuklarımızın mutluluğunu görmek, pandemi sürecinde sıkıntılı günler yaşayan çoğu zaman evde kalmak zorunda kalan evlatlarımızın bir nebze yüzünü güldürmek, bizleri son derece mutlu etmiştir."

 

Moymul Mahallesi Muhtarı Ahmet Sapmaz ise, " Etkinliği Moymul Mahallesinden Yetişenler Derneği düzenledi. Ben bu derneğin aynı zamanda kurucusu 3-4 kişisinden biriyim. Gençlerimiz bu işi sahiplendiler, kendilerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki bu tür etkinliklerin çoğalması ve gençler arasında birliktelik ile saygının sevginin artması temennisindeyiz. Bizler de mahallenin büyükleri olarak her türlü destek için yanlarındayız. İsteğimiz bu tür güzel faaliyetlerin sık sık olmasıdır. Bu bir başlangıç olsun ve devamı da gelsin istiyoruz." dedi. 

 

Moymul Mahallesinden Yetişenler Derneği tarafından etkinliğe katılan çocuklara kitap, pamuk şeker ve balon hediye edildi.

Daha sonra sokak hayvanlarına mama verildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.