Şifayı Parkhayat’da Buldu

Sağlık Yayın: 27 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 27.12.2019 10:50:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3300 okunma
Google News

 

   Şifayı Parkhayat’da Buldu
 Düzce’de yaşayan ve 18 yıldır reflü hastalığından muzdarip olan 48 yaşındaki Aydın KUBİLAY  isimli hasta,  PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Tahir ATUN tarafından yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.
Reflü hastalığı nedeniyle 18 yıldır gitmediği doktor kalmadığını, pek çok ilaç kullandığını, ancak bir iyileşme olmadığını ifade eden hasta, bu hastalığın işadamı olması nedeniyle son birkaç yıldır iş hayatını da olumsuz etkilemeye başladığını ve sonunda ameliyat olmaya karar verdiğini anlattı.
Operasyonu gerçekleştiren PARKHAYAT hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Tahir ATUN “ Reflü cerrahisinin deneyim ve tecrübe gerektirdiğini, bu nedenle sayılı merkezlerde bu ameliyatın başarıyla gerçekleştirildiğini dile getiren ATUN, amaçlarının bu ve benzeri üst düzey ameliyatları Kütahya’da gerçekleştirerek, Kütahya’yı sağlık merkezi haline getirmek olduğunu” ifade etti. 
İl dışından pek çok hastanın bu tür ameliyatları olmak için Kütahya’ya gelerek kendilerine başvurduklarını anlatan Op.Dr.Tahir ATUN, sağlık göçünü tersine döndürmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Reflü hastalığının kesin tedavisinin ameliyat olduğunu, ameliyatın  kronikleşmiş şikayetleri düzelttiğini ve hastaya sağlıklı yeni bir yaşam sunduğunu” kaydetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.