Şehzadeler Güneş Enerjisi Santrali ve Gözlem Evi Projesi

Teknoloji Yayın: 03 Eylül 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 03.09.2016 15:14:13
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
4437 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Zafer Kalkınma Ajansından aldığı hibe projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce alınan KİŞGEM (Kütahya İş Geliştirme Merkezi) Kadın Çalışmaları Merkezi ve bunun gibi birçok projeye Kütahya Şehzadeler Güneş Enerjisi Santrali ve Gözlem Evi Projesini de eklemiş oldu.
Proje ile yenilenebilir enerji kaynaklarını geliştiren Kütahya Belediyesi , sosyal donatı alanlarında enerji ihtiyacını gidermekle beraber yine KİŞGEM (Kütahya İş Geliştirme Merkezi) gibi sosyal projelere gelir getirici kaynakta sağlamıştır.
Kütahya Belediyesi AB Dış İlişkiler ARGE ve Strateji Geliştirme Koordinasyon Birimi tarafından Zafer Kalkınma Ajansına sunulan ''Kütahya Şehzadeler Güneş Enerjisi Santrali ve Gözlem Evi Projesi'' 82,50 Puan ile 4. Asil olarak Başarılı bulunmuş ve Hibe almaya Hak kazandı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.