Sabahattin Dülger

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 09.08.2021 15:18:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1018 okunma
Google News

Sabahattin Dülger, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne atandı. Bununla beraber Sabahattin Dülger'in hayatı merak konusu oldu.  

 Sabahattin Dülger
 1969 yılında Bursa'da doğdu. İlkokulu Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu'nda, ortaokul ve lise öğrenimini Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1992 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi ve aynı yıl Tavşanlı İmam Hatip Lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılında Tavşanlı -Bağlık İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladı. Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir-Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 9 Haziran 2014 tarihinde Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. 19 Temmuz 2016 tarihinde Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etti. 11 Aralık 2017 tarihinde Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.