Saadet Partisi Kütahya İl Gençlik Kolları

Siyaset Yayın: 08 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 08.03.2022 10:19:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2854 okunma
Google News

Saadet Partisi Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı Basın Açıklaması 

Son dönemlerde ülkemizdeki köpek saldırıları haberlerine maalesef sıklıkla şahit oluyoruz. Kütahya’mızın muhtelif mahallelerinde birçok vatandaşımız söz konusu saldırılara maruz kalmıştır.

İl ve ilçelerimizde yaşanan bu problem kampüsümüzde de gözlemlenmektedir. Başıboş köpeklerin merkez ve civar mahallelerden toplu halde şehir dışlarına bırakılması bu sorunu çözmüyor aksine daha da kötü sonuçlara yol açmaktadır. Geçtiğimiz günlerde kampüs alanında arkadaşlarımızın uğradığı saldırıların ve farklı zamanlarda yaşanan olayların haberlerini üzülerek alıyoruz.

Bu bağlamda; Sayın Vali Ali Çelik’e, Sayın Belediye Başkanı Alim Işık’a, Sayın Rektör Kazım Uysal’a şehrimizde ve kampüsümüzde yaşanan bu problemin giderilmesi için vatandaşlarımız ve tüm öğrenci arkadaşlarım adına, farklı şehirlerde gördüğümüz acı örnekleri şehrimizde de yaşamamak için vakit kaybedilmeden çözüm odaklı adımların atılmasını talep ediyoruz.

 

 

Osman Sedat AKYÜZ

İl Gençlik Kolları Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.