SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Gündem Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 17:44:20
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
812 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi ulaşım yatırımlarını aralıksız olarak sürdürüyor. Son olarak Bölücek Mahallesinde yapılan asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, saha ekiplerine kolaylıklar dileyerek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi, vatandaşların kent genelinde daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için sıcak asfalt, sathi kaplama ve parke serim çalışmalarını sürdürüyor. Şehir genelinde pek çok noktada eş zamanlı olarak yol yapım işlerini sürdüren Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede hızlı ve etkin çalışmalarıyla konforlu ve güvenli yollar oluşturuyor. Son olarak Bölücek Mahallesinde yapılan asfalt serim çalışmasını, Başkan Işık yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Işık, saha ekiplerine kolaylıklar diledi. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Işık, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.