Resim Yapmak Onun İçin Yaşantı Şekli

Kültür Yayın: 28 Temmuz 2012 - Cumartesi - Güncelleme: 28.07.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
6659 okunma
Google News

1978 yılında Hollanda'da doğan ve daha sonra Türkiye’ye dönen Dilek Kocaman Yılmazer, küçük yaşlardan itibaren resim yaptı.

Resim  yapmayı çok sevdiğini belirten ve dayısı tarafından bu yönünün keşfedildiğini söyleyen Yılmazer ; “Resme olan ilgimi fark eden dayım İhsan Kafadar’ın teşvik etmesi ile 1995 yılında Ressam Abdullah Taktak resim atölyesinde kısa bir süre ders aldım ve yağlı boya resim ile tanışmış oldum. 2002-2003 döneminde Tavşanlı halk eğitim merkezinde açılan çinicilik kurslarına kursiyer olarak katıldım ve başarı ile bitirdim. Bu güne kadar yağlı boya peyzaj ,minyatür,fantastik ,natürmort ve portre çalışmalarım oldu. Çini üzerine portre ,desen ,minyatür,serbest resim çalışmalarım oldu. Ayrıca duvar resimleri de çalıştım. KÜSAD üyesiyim. Bu güne kadar çeşitli karma resim sergilerine katıldım. Resim yapmayı çok seviyorum. Halen resim çalışmalarıma evimde devam ediyorum. Sipariş üzerine de yağlı boya tablolar yapıyorum. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.