Rektör Arıcan Kütahya kültür derneğinde

Gündem Yayın: 01 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.09.2021 13:03:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1447 okunma
Google News

 

 

Rektör Arıcan , Kütahya Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti.Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri,Ahmet Yılmaz,Av.Kemal Cihan,Nasuh Kaya,Mustafa Kahraman,Kasım Demir,Abdullah Sefa Avcı'nın hazır bulunduğu ziyarette,Prof.Dr. Arıcan, sivil toplum kuruluşlarının hem yerelde hem de merkezde üstlendiği görevi önemsediklerini belirtirken bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesinden yana olduklarını dile getirdi.

 

 

Ayrıca görüşmede; aile ve toplumun genel yapısı, yeni neslin ilgi alanları ve zihin dünyasına ışık tutan bazı konulara da yer verildi. Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Muslu ise, Prof.Dr. Arıcan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, derneğin kapısının böylesine kıymetli dostlarımıza her zaman açık olacağını belirtti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.