Polis Haftası

Gündem Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 16:38:34
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1299 okunma
Google News

Kütahya Valisi Ali Çelik, Türk Polis Teşkilatının 176. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası sebebiyle, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, emniyet müdür yardımcıları ile teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.

Kabullerinden dolayı Vali Ali Çelik’e teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, teşkilatın 176. yılını kutlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını belirtti. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyleyen Vali Çelik, Emniyet Teşkilatının büyük bir özveri ve sorumluluk içerisinde görevlerini başarıyla yerine getirme gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

176. yıl dönümünün hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyen Vali Çelik, “İşinizi sever, milletimize yardımcı olmaya niyet eder; teşkilatınıza değer katmayı düşünürseniz başarılı olursunuz. Devletimiz, sizlerin sırtında vücut buluyor. Milletimizin huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat, cumartesi, pazar, bayram dinlemeden canınız pahasına çalışıyorsunuz. Sizlere minnettarız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.