Özel Masal Gündüz Bakımevi Yeniden Sizlerle

Gündem Yayın: 01 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2020 12:49:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2583 okunma
Google News

Özel Masal Gündüz Bakımevi Yeniden Sizlerle

 

ÖZEL HABER 

  16 Mart’tan bu yana Koronavirüs sebebiyle kapalı olan Özel Masal Gündüz Bakımevi 1 Haziran’da normalleşme süreciyle birlikte hizmet vermeye başladı.

Özel Masal Gündüz Bakımevi Okulu  Koronavirüs tedbirleri çercevesinde yetkili firmaca dezenfekte edilmiş olup  ailelerin çocuklarini güvenerek teslim edeceği şartlar olusturulmustur. Bu süreçte girişte sosyal mesafe kuralina uyulacak, çocuklarin ve personelin günde üç defa ateşi ölçülecek ve not edilecektir. Girişte el dezenfektani bulundurulacak. Personel ve cocuklar gün boyu maske takacaklar. 
Kuruluşumuz Aile, çalışma ve sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı bir Gündüz Bakımevi olup 25-71 ay çocukların en güvenilir ve sağlıklı ortamda eğitim ve bakım hizmetleri  vermektedir.

Masal gÜndüz Bakımevi kurucusu Burhan Arslan ,çocukları kendilerine güvenle bırakabilecekleri bir ortam hazırladıklarını ifade ederek şunları söylediler,

"Ailelerimizi endişeye ve korkuya kapılmadan çocuklarını bırakabileceği ortamı hazırladık ve 1 hazirandan itibaren ailelerimizi yaz okulu ve eylülde başlayacak olan yeni dönem için bekliyoruz. " 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.