ORMAN DEDE TAVŞANLI'DA FİDAN DİKTİ

Gündem Yayın: 21 Eylül 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 21.09.2019 15:12:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1608 okunma
Google News


Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkan Vekili Naci Erarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman ve beraberindeki heyet 19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarının ardından Şaban Dede'de fidan dikti.
Bir süredir Tavşanlı'da görev alan Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Başkontrolörü Hüseyin Erdem, Gaziler ve şehit ailelerinin de katıldığı etkinlikte renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Bir çok ilde mahkumlarla birlikte 100 binin üzerinde fidanı toprakla buluşturduğu için "Orman Dede" olarak anılan Hüseyin Erdem, Şaban Dede Mesire Alanının çok güzel bir yer olduğunu söyleyerek yürütülen çalışmalarda emeği geçenlere bir doğa tutkunu olarak teşekkür etti.
Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkan Vekili Naci Erarslan, Başsavcı Fatih Kocaman, Adalet Komisyon Başkanı Fatih Yıldırım, daire müdürleri, gaziler ve şehit aileleriyle sohbet eden Başkontrolör Hüseyin Erdem, dikilen fidanları tek tek kontrol ederek, Tavşanlı'nın farklı bölgelerinde ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceklerini amaçlarının geleceğe yeşil bir doğa bırakmak olduğunu söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.