Mustafa Güre Tavşanlı Gençler Gücü Spor'da

Yayın: 05 Ağustos 2022 - Cuma - Güncelleme: 05.08.2022 10:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
695 okunma
Google News

 

Mustafa Güre Tavşanlı Gençler Gücü Spor'da

Tuna İşleyen 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi 1. Amatör Ligde mücadele eden Tavşanlı Gençler Gücüspor, yaptığı transfer ile gündem oluşturdu.

Tavşanlı Gençler Gücü Spor Kulüp Başkanı Kenan Çelik, yapmış oldukları transferler ile güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini ifade ederken Tavşanlı'da birçok takımda şampiyonluk yaşayan 1987 doğumlu orta  saha oyuncusu Mustafa Güre ile 2022-2023 sezonu için anlaşmaya vardıklarını söyledi. Başkan Çelik bundan sonra da tranfer çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. 

Tecrübeli futbolcu Mustafa Güre'nin şampiyonluklar yaşadığı ve kadrosunda yer aldığı takımlar ise şu şekilde; Yağmurluspor, Çardaklıspor, Beyköyspor, Başköyspor, Ömerbeyspor, Tunçbilek Belediye, Bozbelenspor, Moymulspor ve Bağlıkspor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.