MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ 2017 YILINA HAZIRLANIYOR

Turizm Yayın: 25 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 25.10.2016 13:54:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4817 okunma
Google News

MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ 2017 YILINA HAZIRLANIYOR

         Muratdağı Termal Kayak Merkezi ulaşım, alt yapı, elektrik enerjisi iyileştirme çalışmaları başlatıldı.

         Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Saraoğlu açıklamasında; “Termal Turizm Merkezi Muratdağı, termal suları, endemik bitkileri, kuş cenneti olması özellikleriyle öne çıkmış bir yeryüzü harikasıdır.

         Muratdağı Termal Kayak Merkezine,  Kıcıroğlu Yaylası ile Kayak Merkezi ulaşım yoluna 6 m eninde,  4 km uzunluğunda toplamda 24.000 m2’lik yol küp zar taş ve 8.000 m beton bordür, menfez ve drenaj hatları döşenerek, yol temel ve sanat yapıları ihale edilerek yapılması planlanmıştır. Kaplıcanın elektrik enerjisi nakil ve dağıtım hatları yenilenerek, 4 adet trafo yeri belirlenerek imalat çalışmaları başlatılmıştır. Muratdağı Termal Kayak Merkezi hizmet binası ve kafeterya ayrı ayrı iki bina olarak toplamda 250 m2 civarında çelik prefabrik bina olarak inşaa edilecektir. Hizmet Binası ve Kafeterya yeri teslim edilerek su basman inşası bitme aşamasındadır. Ayrıca çelik bina imalatı fabrikasında kurulum aşamasındadır.

         Ayrıca doğal güzellikleri ile ünlü Murat Dağı’nda bitme aşamasına gelen verandalı ve seyir teraslı ahşap kafeterya bu kış termal kayak merkezine gelen tatilcilerin hizmetine sunulacaktır.

         Muratdağı yatırım planları doğrultusunda gerçekleştirilmekte olan yatırımlarla geleceğin termal turizm başkenti merkezi olacaktır” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.