Moymulspor’da Gelişmeler

Spor Yayın: 31 Temmuz 2022 - Pazar - Güncelleme: 31.07.2022 10:49:31
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
1204 okunma
Google News

Moymulspor’da Gelişmeler 

           Moymulspor Kulüp Başkanı  Ahmet Karabıyık   yapmış olduğu açıklamalar ile Moymulspor hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi.
 
  Başkan Karabıyık yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;
" Öncelikle bu büyük kulübe hizmet etmiş ebedi hayata intikal etmiş olanların ruhları şad olsun.
            Şu anda sırayla hizmetlerini bu güne dek esirgememiş geçmiş yönetim kurulları ve başkanlarına da yapmış olduklarından dolayı minnet ve şükranlarımı sunarım.
Bizler bu işe yani büyük Moymul spor kulübüne hizmete talip olduğumuzda birlik beraberlik, Kardeşlik ve amatör ruh ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğimizi genel kurulda belirtmiştik ilk olarak 7-15 yaş grubu alt yapı futbol yaz okulumuza start verdik bu doğrultuda şu ana kadar büyük bir özveri yle çalışan Burhan Sezer hocamızla anlaşmaya vardık. Beklentilerimizin üzerinde bir talep ile karşılaştık 160 talebe ile tek hocanın ilgilenmesi mümkün değildi tabiî ki, her ne kadar yönetim kadromuz genel kaptanımız Hakkı Erten ve yardımcıları İsmail Bayram ve M.ali Çakırzeybek yeri geldiğinde diğer arkadaşlarımız ilgilense bile eksikliği kapatabilmek için Rıdvan Kaynak’ı da çalıştırıcı kadromuza kattık. Hiçbir aileden maddi anlamda bir şey talep etmeden bu oluşumun devamı zor görünse de ilk geldiğimizde verdikleri söz ile Görkem otomotiv sahibi Haluk Karabıyık 120 Adet Şort-Forma tozluk yapımında Salih Taner Ercan ve Abdullah Güçlü de 10 adet bu yaş kategorisine uygun 3 numara Futbol topu ve Hakkı Gedizli kardeşimizde maddi katkılarıyla desteklerini esirgemediler, teşekkür ederiz.
Balıklı aile çay bahçesi bizim için bir nimettir ve doğal yapısıyla da eşi benzeri olmayan harika alanlar içinde en nadide olanıdır. Bizde bunun bilinci ile eksik gördüğümüz şeyleri ele almaya karar verdik ve  ilk olarak havuzdan başladık bir zamanlar yapılan fakat eşyanın kanununda olan zaman içerisinde kullanılamaz hale gelen (suyun içinde çürümüş ) fıskiye ve aydınlatma direğini yerlerinden alarak havuz altı aydınlatma ve kenarlardan 2 adet yeni fıskiye ile takviye yaptık havuz kenarlarına 120 adet koltuk sandalye ve masalarla renk kattık, aile kısımlarının aydınlatma konusunda çok hassas bir biçimde düzenleme yaptık.
Oyun parkının arkasında bulunan eski çamaşırlık olarak bilinen yere Tunçbilek Belediye başkanımız sayın; Mustafa Düzgün’ün katkıları ile ayrı ayrı Bay ve Bayan mescid ile Bebek Bakım odasını en güzel şekilde tamamladık orada bulunan mescidlerin halılarınıda Tavşanlı Ticaret odası başkanımız Sayın; Davut Efe sayesinde tamamladık.
Günümüzde çeşitliliğin arttığı gıda ve hizmet sektöründe Balıklı Aile çay bahçesinin sadece  çay-kahve ve meşrubat ile yetinmeyip birçok kahve çeşidini yapabilen otomatik kahve makinesi  ile soğuk kokteyl ve tost çeşitleri waffle gibi günümüz tadlarını sunabilmek adına Balıklı Cafe adı altında vitamin bar da denilen mini bir hizmet alanı oluşturduk.
Girişte bulunan ve 1993 yılında içten ve Orhan Talay anısına yapılmış olan çeşme hayratı da zamana yenik düşmüş yenilenmesi gerekmiştir bu bağlamda Sayın Alper Talay ve kardeşi Özlem Alpagut  hanımla irtibata geçilerek yenisinin yapımına başlanmıştır. Kendilerine hassasiyetleri  için teşekkür ederiz. Ayrıca bu çeşmenin üzerinde bulunan ve büyük emeklerle geçmiş yönetimler tarafından Kulübümüze kazandırılan bizim için çok ayrı bir değeri olan Kartal anıtı yeni bir düzenleme ve ışık sistemiyle giriş kapısının tam karşısında yerini almıştır.
Kulüp lokalinin altında bulunan eski deponun temizlik çalışmaları devam etmekte olup bu alana bilardo masa tenisi ve 2 adet langırt masası Ömer DAŞ tarafından hibe olarak kulübümüze verilmiş olup,oyun salonu oluşturulacaktır.
Tabiki en önemlisini en sona bıraktık Sosyal tesisler ve soyunma odalarımız buraya büyük bir tadilat gerçekleştirerek Moymul Sporumuza yakışır ve görenlerin takdirini kazanacak soyunma dolapları aydınlatma sistemi ve 5 adet duş ile en güzelini yapmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık.
Spor kulüplerinin olmazsa olmazı Malzeme konusu en büyük sorundur bütün Kulüpler için beklide ancak sağolsun rakam vermemekle birlikte oldukça duyarlı davranan Sedat Eren kardeşimiz hemen hemen tüm malzeme ihtiyacını karşılayarak bu kulübe olan sevgisini bir kez daha göstermiş oldu. Sonsuz teşekkürler. yeni sezona 5 takım maç forması, 2 takım idman forması, maç ve idman eşofmanları anorak, yağmurluk ve istasyon malzemeleri ile 43 adet yeni profesyonel Futbol topu alındı. Ova sahamızın bakım ve çizimleri tamamlanarak idmanlara hazır hale geldi.
Bütün bunları yaparken bizimle çalışan dışarıdan tüm ekip dostlarımıza yönetim kurulu arkadaşlarıma desteklerini esirgemeyen üyelerimize Tavşanlı Belediye başkanımız Sayın; Mustafa Güler’in şahsnda bütün Belediyemiz çalışanlarına ve her ne konuda olursa olsun gece gündüz bütün dertlerimize ortak olmaya çalışan Tavşanlı Belediye başkan yardımcımız Sayın; Furkan Dinçer’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 
Çoğu merhum olan kulüp Kurucularımızın 1950 li yıllarda  yokluklar içinde  binbir zorlukla yaptıkları hepimizin altında büyüdüğümüz kulüp çatımız  Eğitim uğruna Moymul okulunun daha geniş ve modern hale gelmesi uğruna feda edilmiştir. Sayın Bülent Alpagut hocamında son yazılarından birinde yazdığı üzere Moymul spor’un hakettiği kendine yakışır bir Kulüp binası hayaliyle yanıp tutuşan Moymul halkına bunun sağlanması için tüm varlığımızla çaba sarfedeceğimize söz veriyor. Ve Yetkili birimlerin sesimizi duyarak bizlere yardımcı olmalarını talep ediyoruz. Yapacak daha çok işimiz var yeni başladık. Futbol sezonunda buluşmak dileğiyle…”
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.