Modifiye Tutkunları Kütahya’da 2. Kez Buluşuyor

Sanat Yayın: 09 Mayıs 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2016 11:05:02
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4603 okunma
Google News

 

Modifiye Tutkunları Kütahya’da 2. Kez Buluşuyor

Kütahya Fuar Alanında Modifiyeli otomobil ve spor otomobiller 28-29 Mayıs’da 2 gün sürecek etkinlikte 2. kez bir araya geliyor

    Kütahya Belediyesinin katkılarıyla Efsane Organizasyonun ortaklaşa düzenlediği Kütahya Modifiye Otomobil ve Modifiye Etkinliği 28-29 Mayıs tarihlerinde 2 kez Kütahya Fuar Alanında Yapılacak, 25 ilden gelecek özel tasarımlı otomobil ve motorsikletler fuar alanında araçlarını sergileyecek

    Modifiye araç etkinliğinde  basıklık, desibel, ticari ve güzellik kategorilerinde yarışmalar düzenlenecek ,yaklaşık 35 kupa 50 adet plaket dağıtılacak alana ziyaretci girişleri ücretsiz olacak  modifiye araç etkinliği 28-29 Mayıs  tarihlerinde bu yıl 2. kez yapılacak. Modifiye etkinliğinin başlangıç saati 28 mayıs cumartesi sabah 10.00 olarak açıklandı.

    Etkinliğin Organizetörü Efsane Organizasyon yetkilisi Ersan Tıraşçı şunları söyledi.”Öncelikle Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz.Bize Kütahya Belediye olarak çok destek oldular. Bizim amacımız  halkımız arasında modifiye araç dendiğinde farklı bir algı var biz bu algıyı kırmak istiyoruz  geçen sene bunu biraz başardığımıza inanıyoruz. Modifiyeli araç dendiğin bu araçları sahipleri tamamen  saygın ve bir o kadarda kaliteli insanlar araçlarına değer verip  araçlarını baştan aşağıya yeniliyorlar örneğin ses sistemini değiştiryorlar, kaporta aksamını yeniliyorlar ve bildiğimiz normal bir araç yerini çok güzel ve özel bir araç halini alıyor bu araçların bir çoğu zaten trafiğe çıkmıyor etkinlikten etkinliğe araçlar görücüye çıkıyor büyük paralar ödenerek yapılan bu modifiyeli araçları amacımız Kütahya halkına tanıtmak, ülkemizin yaklaşık 25 ilinden gelecek modifiyeli ve spor araçları fuar alanında vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Böylesi etkinlikler büyük şehirlerde büyük ilgi görüyor ve yapılan şehirlere ekonomik getirisi çok yüksek oluyor.”Dedi.

TEMMUZ AYINDA YENİ BİR MODİFİYE ETKİNLİĞİ DAHA OLACAK    

     Tıraşçı sözlerine şöyle devam etti.“Ayrıca Temmuz Ayının sonunda Kütahya’da 1 günlük “Modifiye Mangal Partisi” düzenleyeceğiz yine şehir dışından misafirlerimiz olacak şimdiden bunun duyurusunuda yapmak isterim tarihini mayıstaki etkinliğimde duyuracağız.

      2 gün sürecek etkinliğimize Kütahya’da bulunan modifiyeli araçlarda katılacak, dışarıdan gelen araç sahipleri Kütahya’da 2 gün konaklayacak ve Kütahya ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Bu noktada bize sponsor desteği veren Kütahya’lı girişimci firma ve esnaflarımızada ayrıca teşekkür ederiz.

28-29 mayıs tarihlerinde yapacağımız etkinliğimize Tüm Kütahya halkı davetlidir, girişlerimiz ücretsiz olacaktır.”Dedi.

       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.