Milsen Tavşanlı Buluşması

GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 26 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 26.02.2022 13:04:31
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
658 okunma
Google News
MİLSEN konfederasyon genel başkanı Mücahit Çelik, MİL Büro sen başkanı Özcan Aygün ve Mil Diyanetsen başkanı  Celalettin Gül Tavşanlı’ya memur buluşmaları Milsen Tavşanlı ilçe başkanı Ayhan Korkmaz davetlisi olarak Tavşanlı’ya geldiler. 
  Beyazzambak’da akşam yemeği yine başkan ve üyeler istişarelerde bulundular.    Genel Başkan Mücahit Çelik, “sendika için değil memur için devamlı sahada, sendikacılık için devamlı hakdan ve haklının yanında olan bir anlayışla memur  maaşlarının eşel mobil sistemine bağlayıp üç ayda  bir güncellenmesi önce ahlak ve maneviyat  diyen bir anlayışla 81 il ve 950 ilçede çalışmalarımız devamlı sahada devam  ediyor. Hepinizi Allah ‘a emanet ediyorum”. diyerek Sakarya iline geçtiler
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.