Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Kazım Bayram

Siyaset Yayın: 12 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 12.02.2019 17:38:35
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
4418 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı  Belediye Başkan Adayı Avukat Kazım Bayram,  esnaf ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde esnaf ile sohbetler eden MHP'li aday Bayram, " Tavşanlı'daki sorunları konuşuyor, dinliyor çözüm üretmek için geliyoruz" 

 

Belediye Başkan Adayı Bayram,  "Çarşı esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Onlar bizi bağrına basarak esnafların sorunlarını anlattı. Bizde onlara her soruna bir projemiz olduğunu anlattık. Esnaflarımızla buluşuyoruz. Esnafımızı ve vatandaşımızı dinliyor çözüm üretiyoruz. Dürüst, çalışkan, güler yüzlü, hizmet odaklı, yardımsever, şefkat, kapısı herkese açık, sosyal belediyecilik anlayışımız olacak. Belediye başkanı seçildiğimizde gece gündüz demeden çalışacağız. Benim başkanı olduğum belediyede saygı sevgi olacak. Kapımız herkese açık olacak" dedi 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.