Milli Sanatçı Öncül Günyeli ödüle doymuyor

Yaşam Yayın: 13 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.09.2021 09:53:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1648 okunma
Google News

Milli Sanatçı Öncül Günyeli ödüle doymuyor

 

Öncül Günyeli, Maclife dergisi tarafından 2. kez “Yılın Ses Sanatçısı” ödülüne layık görüldü.


Maclife dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Enleri Gala Gecesi” programına katılarak 43 kategoride yapılan anket çalışmaları neticesinde “Yılın Ses Sanatçısı” seçilen Öncül Günyeli adeta ödüle doymuyor.

 2019 yılında ilki gerçekleşen Maclife dergisi yılın “EN” leri anketinde yılın yerel sanatçısı seçilen ses sanatçısı Günyeli bu yıl Grand De Lux Düğün salonunda ikincisi gerçekleşen “Yılın Enleri Gala Gecesi” programın da aynı ödülü ikinci kez kucaklayarak, Kütahya halkının oyları ile Yılın Ses Sanatçısı ödülüne layık görülmüştür.

“Yılın Enleri Gala Gecesi” programın da, Yılın Ses Sanatçısı ödülünü MHP il Başkanı Selçuk ALIÇ’ın elinden alan sanatçı Öncül Günyeri yaptığı açıklamasında, “Sayın Valim Ali Çelik’in adının Yılın Kütahyalı sı olarak açıklandığında Salonun tamamının ayakta alkışlamasıydı. Seninle gurur duyuyorum Sayın Valim. Ödüllerin en güzeline Gönül Tahtına sahipsiniz. Ben bu ödülü geçtiğimiz aylarda geçirmiş olduğum covit 19 hastalığım sırasında beni mucize eseri hayata döndüren, dallarında bir numara olan Doktorlarım Feride Marim ve Fatih Oğhan a ve sağlık çalışanlarıma, aileme, beni seven dostlarıma armağan ediyorum.”dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.