MHP'de Yeniden Akın Kaygısız Dönemi

Siyaset Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 12:06:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2879 okunma
Google News

 MHP'de Yeniden Akın Kaygısız Dönemi

Tuna İşleyen / GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde MHP İlçe Kongresi Tavşanlı Belediye Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Faaliyet raporu ve tahmini bütçe okundu.

Pandemi nedeniyle hijyen kurallarının uygulandığı, maske ve mesafeye de dikkat edilen kongrede açılış konuşmasını Hasan Aydoğan yaptı.

Divan başkanlığına Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy seçilirken, Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun ve Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün,  Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Ortanlar, Merkez ilçe sekreteri Furkan Kazan Divan üyeliğine seçildiler.

Kongrede konuşma yapan MHP ilçe başkanı Hasan Aydoğan bugüne kadar birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti.

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın başkanlık devir teslim törenin katıldığı için Kongreye katılamadığı mesajı okundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partililere mesajı da ilgi ile dinlendi.

Kongreye MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve yönetim kurulu üyeleri, Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı Behiç Barut ve yönetim Kurulu, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve yönetim Kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Abdullah Kul ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesi Başkanı Yusuf Yaman, TES İŞ Başkanı Ramazan İlhan,  Elektrikçiler Odası Başkanı A. Bilal Çırak, Berberler Odası Başkanı Onur Düvenli ve çok sayıda partili katıldı.

 Yapılan konuşmaların ardından oy kullanan tüm delegelerin oyunu alan Akın Kaygısız 2001 yılından bu yana 5. kez yeniden MHP Tavşanlı ilçe başkanı oldu. MHP Tavşanlı İlçe Başkanlığına seçilen Akın Kaygısız, yapmış olduğu heyecanlı konuşmada , Genel Başkanım Devlet Bahçeli'ye ve davama kesinlikle söz söyletmem gerekeni yaparım. Ülküdaşlarımın gece gündüz emrindeyim. Yol alan trenimizden inmek yok, 2023 hedefi ile yolumuza devam ediyoruz. Ancak atlayan da olursa her tarafını kırar paramparça olur, unutulur gider " diyerek ahde vefaya vurgu yaptı.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.