Mehmet Baki Öztürk Kütahya Kültür Derneği'ndeydi

Gündem Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 14:38:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1352 okunma
Google News
Mehmet Baki Öztürk Kütahya Kültür Derneği'ndeydi 
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı AR-GE, Kalite ve İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti.Ziyarette Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Milli Eğitim camiasının yakından tanıdığı ve uzun yıllar ,Farklı kuruluş ve STK'ların daveti ile pek çok yurt içi ve yurt dışı konferanslara katılan ayrıca Tv'lerde değerli düşünce ve gözlemlerini paylaşan,Mehmet Baki  Öztürk ayrıca profesyonel Eğitim Koçu,Yazar ,Aile Danışmanı,NLP Eğitmeni, QMS Kalite Baş Denetçisi olarak da çalışmalar yapmaktadır. 
 
Kütahya Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı,Süleyman Muslu ve yönetim kurulu üyeleri,Ahmet Yılmaz,Av.Kemal Cihan,Bilal Taşdemir,Av.Zeliha Bozkurt,Hacer Baştürk,Mehmet Maviş' inde hazır bulunduğu ziyarette dernek hakkında kısa bilgi verildi ve ortak çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu. Mehmet Baki Öztürk, Kütahya Kültür Derneği'ne hayırlı olsun dileklerini ileterek, toplumun temel yapı taşlarının bu tür dernek ve vakıflar tarafından muhafaza edildiğini vurguladı. 
 
Başkan Süleyman Muslu ise, sivil topluma yönelik projeler üretmekte ve iş birliği geliştirmekte istekli olduklarını belirterek ziyaretten dolayı ,Daire başkanı öztürk'e teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.