MAMA MATİK İÇİN TEŞEKKÜR

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 05.09.2016 09:24:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4132 okunma
Google News

MAMA MATİK İÇİN TEŞEKKÜR

Sokak hayvanlarının şehir olanaklarından faydalanması için çeşitli çalışmalara imza atan Tavşanlı Belediyesi, çevreye duyarlı geri dönüşümlü beslenme odaklarını geçtiğimiz günlerde hayata geçirmişti.

Tavşanlı’da yaşayan sokak hayvanlarının beslenmesi için şehrin çeşitli noktalarında beslenme odakları oluşturan Tavşanlı Belediyesi, beslenme odaklarını çevreye duyarlı hale getiriyor.

Sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri geri dönüşümlü beslenme odakları, boş şişe ve çöpe atılan suların kutuya atılması halinde sokak hayvanlarının yemek yiyebilmesini sağlıyor. Uygulanmaya başlayan bu proje ile bir taraftan atıkların geri dönüşümü gerçekleşirken, sokakta aç kalan hayvanlar da karnını doyurabilecek. Kumbaraya atılan çeşitli geri dönüşüme gidebilecek atıkların atılması ile alt tarafta bulunan iki kabın birine hayvan maması, diğerine ise su doluyor.

Tavşanlı Hayvan Hakları savunucusu Necdet Demirat, “İlçede bu şekilde Mama Matiklerin konulmasından dolayı Tavşanlı Belediyesine, Orman ve Su İşleri Bakanlığına teşekkür ederim. Ayrıca çok yakında hayvan barınaklarının da faaliyete geçeceğini öğrendik. Bundan dolayı da ilgililere teşekkür ederim.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.