Maden ve Arkeoloji Müzesi

Turizm Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 15:47:53
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1878 okunma
Google News

Kütahya Valisi Ali Çelik, Maden ve Arkeoloji Müzesi inşaatında incelemelerde bulundu. 

İnşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Çelik’e İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Müze Müdürü Serdar Ünan ile Kütahya Rölöve ve Anıtlar Müdürü Murat Yılmaz eşlik etti. 

“ÇALIŞMALARI HIZLANDIRIYORUZ”

Tasfiye kesin hesap işlemlerinin sürdürüldüğünü belirten Vali Ali Çelik, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte müze binasının bitirilmesine yönelik yaklaşık maliyet çalışmalarının ivedilikle hazırlanacağını ve 2020 yılı içinde ihaleye çıkılmasının planlandığını söyledi.

“KÜTAHYA MÜZE SAYISI VE ESER ÇEŞİTLİLİĞİYLE ZENGİN BİR İL”

Sahip olduğu 11 müze ve eser çeşitliliğiyle Kütahya’nın önemli bir zenginliğe sahip olduğunu kaydeden Vali Çelik, Maden ve Arkeoloji Müzesinin tamamlanmasıyla birlikte eserlerin daha sağlıklı ve modern ortamda sergileneceğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.