Lise öğrencilerinden ilgi çeken projeler

GÖRÜNTÜLÜ HABER

Bilim Yayın: 10 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 10.05.2018 13:52:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5169 okunma
Google News

TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında, Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve resim sergisi yoğun ilgi gördü.


Bilim Fuarı açılışına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Orhan, Abdullah Bulut, Ömer Taşpınar, İŞ-KUR Tavşanlı Hizmet Merkezi Müdürü Muhterem Aksoy, Okul Müdürü Göksel Uysal, diğer okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler katıldılar.


Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi okul bahçesinde Halk Eğitim Merkezi halk oyunları gösterileri sonrası kurdele kesilmesinin ardından okul salonunda gerçekleşen sorumlu koordinatör Öğretmen Bilal Çakır, Okul Müdür Yardımcısı Halil Gül koordinesinde fuarda birbirinden ilginç 27 proje yer aldı.

  • Projeler içerisine en çok dikkat çekenler projeler ise mayın tarama aracı, çok amaçlı kullanılabilen futbol sahası ve basınç ile elektrik elde edilen çalışmalar oldu

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.