LEBLEBİ VE KÖMÜR FESTİVALİ

LEBLEBİ VE KÖMÜR FESTİVALİ

Turizm Yayın: 03 Eylül 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 03.09.2014 14:22:39
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
4999 okunma
Google News

LEBLEBİ VE KÖMÜR FESTİVALİ

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

Tavşanlı Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Leblebi ve Kömür Festivali'nin bu yıl 15.si düzenleniyor.

TRT ses ve saz sanatçılarının katıldığı konserle başlayan etkinlikler 3 gün sürecek.İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü kutlamaları ile Sünnet Şöleninin de gerçekleştirileceği festivalin konser bölümünde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu sene festivale müzik programıyla başlamak istediklerini belirterek,festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Güler, önceki yılda olduğu gibi bu yılda sünnet çocuklarının sünnet edilme işlemlerini üstlenen Acıbadem Hastanesi yöneticilerine teşekkür ederek geceye katılan Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Ali Özatik ile hastane Genel Koordinatörü Celal Dağ ile sünnet çocuklarına  Altın vererek sünnet şölenine katkıda bulunan Alper Sarrafiye ve konser organizasyonunu gerçekleştiren Erol Tuncil'e bir plaket takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.