Kuvvetli rüzgar uyarısı

29.11.2021 Pazartesi günü 06:00 - 23:59 arası geçerli olan kuvvetli rüzgar uyarısına ek olarak, Pazartesi saat 18:00 da başlayıp 30.11.2021 salı günü saat 06:00 a kadar geçerli olan kuvvetli yağış uyarısı Kütahya Merkez ve tüm ilçelerimiz için geçerlidir.

Gündem Yayın: 29 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.11.2021 09:49:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
737 okunma
Google News

GÖRÜNTÜLÜ


Meteoroloji'den gelen son hava tahminlerine göre yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar etkili olacak. 5 bölge için kuvvetli fırtına uyarısı verilirken, 17 il için turuncu ve 35 il için ise sarı uyarı yapıldı. Vatandaşlardan çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklar konusunda tedbirli olunması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahminlerine göre yurt genelinde bu akşam saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar etkili olacak. Bazı bölgelerde yer yer fırtınaların da etkili olması beklenirken; vatandaşlardan çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

TURUNCU VE SARI UYARI YAPILAN İLLER
Şiddetli rüzgarın etkili olması beklenen 17 il için turuncu, 35 il için ise sarı uyarı yapıldı. Turuncu uyarı yapılan iller; İzmir, Manisa, Uşak, Kütahya, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli, Yalova, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli olarak sıralandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.