KÜTBO Yönetimi Borsa Üyelerine Ziyarette Bulundu

Gündem Yayın: 22 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.11.2021 09:50:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1074 okunma
Google News

 


KÜTBO Yönetimi Borsa Üyelerine Ziyarette Bulundu
Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Başkan Yrd. Ali Okumuş ve Genel Sekreter Yasemin Yol, ilimiz Aslanapa ve Altıntaş ilçelerimizde bulunan Borsa üyelerini ve tarım paydaşlarını ziyarette bulundular. 

Kalite ve Akreditasyon sistemi dahilindeki 2021 yılı ziyaret programı kapsamında gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Borsa çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulunarak Borsa üyelerinin sorun, istek ve çözüm önerilerini aldı. 

Koronavirüs salgın hastalık ve pandemi döneminde üye sorun ve taleplerinin alınarak yapılan lobi çalışmalarıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer resmi makamlar aracılığı ile çözüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Gültekin, yaşanılan zorlu pandemi sürecinde üyelerinin yanında olup sorunlarına çözümler üretmeye ve taleplerini karşılanmaya devam ettiklerini söyledi. 

Borsa hizmet kalitesinin kesintisiz sürdürülmesi bakımından üye ziyaretlerinin önemli olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, "Her yıl düzenli olarak yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan il merkezi ve ilçelerimizde faaliyet gösteren üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Tarım paydaşlarımız olan kurumlarımız ile de bir araya gelerek sorunların çözülmesi konusunda istişarelerde bulunuyoruz” dedi. 

Borsa üyelerinin sorun ve çözüm önerileri alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerden ve yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Borsa Üyeleri, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e teşekkür ederek, başarılarının devamını dilediler. 

Ziyaretlerde Borsa üyelerinin sorun ve çözüm önerilerinin yanında üye eğitim ve iş geliştirme faaliyetleri için fikir alışverişinin de yapıldığını belirten Başkan Gültekin Borsa üye ziyaretlerinin devam edileceğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.