KÜTAHYASPOR'A DESTEK

KÜTAHYASPOR'A DESTEK

Spor Yayın: 08 Ekim 2015 - Perşembe - Güncelleme: 08.10.2015 14:40:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2770 okunma
Google News

KÜTAHYASPOR'A DESTEK 

 

 

Sezona bomba gibi başlayan ve üst üste elde ettiği iki galibiyetle Bölgesel Amatör Lig 9.grupta liderlik koltuğuna oturan Kütahyaspor’a destekler çığ gibi artmaya başladı. Milletvekili İshak Gazel’in girişimleri ile Spor Toto ile başlayan destekler, Çelikler Holding ve sonrasında da Kütahya Belediyesi, Nafi ve Erkan Güral ile devam ediyor.

 

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve iki maç sonunda liderlik koltuğuna oturan Kütahyaspor’a önce bilindiği gibi AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel’in gayretleriyle Spor Toto’dan alınan destek sağlanmıştı. Ardından Çelikler Holding ile yapılan sponsorluk sözleşmesi haberleri Kütahya kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, desteklerin ardı arkası kesilmiyor. Kısa süre önce toplanan Kütahya Belediye Meclisi de Kütahyaspor’a maddi destek olma kararını oybirliği alırken, İşadamı Nafi Güral ve oğlu Erkan Güral da destek kervanına katıldı.

 

KARAR OYBİRLİĞİYLE

Kütahya Belediye Meclisi kısa süre önce gerçekleşen Ekim ayı olağan toplantısında Kütahyaspor’a maddi destek olma kararı verdi. Yapılacak maddi yardım ile ilgili bir rakam açıklanmazken, kararın tüm meclis üyelerinin oy birliği ile alındığı öğrenildi. Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım, destek kararı sonrası yaptığı değerlendirmede:”Başta Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. İnşaallah sezon sonunda hedefe ulaşacağız.”dedi.

 

NAFİ-ERKAN GÜRAL DA DESTEK OLACAK

Kütahyaspor camiasını sevindiren son bomba ise Nafi Güral ve Erkan Güral adına patladı. Kütahya Porselen, NG Kütahya Porselen, NG Kütahya Seramik ve Nafi Güral Yatırım A.Ş. gibi dev firmaların sahibi olan Nafi Güral ve Erkan Güral da geçitğimiz günlerde Kütahyaspor yönetimi ile bir araya geldi ve destek sözü verdi. Destek noktasında net bir bilgi verilmezken, Nafi Güral ve Erkan Güral’ın yeniden Kütahyaspor’a sahip çıkma sözü Kütahya kamuoyunda büyük heyecan yarattı ve takdir gördü. Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım, Nafi Güral ve Erkan Güral ile ileriki günlerde tekrar bir araya geleceklerini ve kendilerinin tutumlarının diğer işadamlarına örnek teşkil etmesini temenni etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.