KÜTAHYADAN AVRUPANIN BAŞKENTİNE ÇIKARTMA

KÜTAHYADAN AVRUPANIN BAŞKENTİNE ÇIKARTMA

Gündem Yayın: 16 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 16.02.2016 15:09:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2882 okunma
Google News

Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC Global Research Thinking Center) ABnin başkenti olan Brükselde ki şubesi açıldı.
2015 yılında kurulan ve kısa sürede yaptığı çalışmalar ile adını Türkiyede duyuran GRTC (Global Research Thinking Center- Küresel Araştırma Düşünce Merkezi) Kütahya merkezli bir düşünce kuruluşu. 
Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC Global Research Thinking Center)ın Brüksel şube açılışına Belediye Başkanı   Kamil Saraçoğlu, Vali Şerif Yılmaz, İş adamı İsmet Güral, Mücahit Köksal, DPÜ İBFF Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç, iş adamları ve Kütahya Protokolü ile birlikte 15 ülke büyükelçisi ve AB üyelerinin temsilcileri katıldı. 
Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC Global Research Thinking Center) açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu; Türkiye'nin düşünce kuruluşlarının sayısının daha da artması gerektiğini, Türkiye'nin her ülke ile ilgili uzmanlar yetiştirmesinin önemli olduğunu söyledi
Programın sonunda, Thiais Belediye Başkan Yardımcısı Mourad Ghazliye, Tümsiad Belçika Başkanı Yılmaz Yüksele, UTİAD Genel Başkanı Mustafa Akgüne ve Müsiad Brüksel Başkanı Mustafa Alperen Özdemire birer plaket verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.