Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Uluslararası Atılım

Sağlık Yayın: 12 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 12.03.2019 15:52:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3604 okunma
Google News

“Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Uluslarası Eğitimde görev aldı”

 Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hasan Emre Aydın Uluslarası Beyin Cerrahisi Topluluğu ve Türk Beyin Cerrahisi Derneği tarafından ortak olarak düzenlenen “Uluslararası Temel Beyin Cerrahisi Kursuna” eğitmen olarak davet edildi.

Dr. Aydın konu ile ilgili şunları söyledi; “Beş gün süren kursa farklı ülkelerden 15 eğitmen ile yaklaşık 30 ülkeden 150 Beyin Cerrahisi asistanı ve yeni uzmanlar katıldı. Sekiz yıldır ülkemizde beyin cerrahisi alanında önde gelen hocalarımız tarafından düzenlenen kurs bu yıl  “Nörovasküler Cerrahi” alanında başarılı bir şekilde tamamlandı. Kütahya Sağlık bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi olarak katıldığım kursta düzenlenen sunum, workshop ve oturumlarda, beyin kanaması ve inme konularında sunumlarımı tamamladım. Anabilim Dalı olarak Dr.Öğrt.Üyesi İsmail Kaya ve uzman meslektaşlarımız ile birlikte bilimsel alanda çalışmalarımıza ve klinikte hastalarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.  Destekleri için üniversitemiz yönetimine teşekkür ederiz.”

Eğitici olarak uluslarası bir platformda üniversitemizi temsil eden öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan Emre Aydın’ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.