Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak olan yükleme merkezi

Gündem Yayın: 04 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2020 16:44:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2292 okunma
Google News

 TARİHİ AN BUGÜN KÜTAHYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
KÜTAHYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İLE DEVLET DEMİR YOLLARI ARASINDA YÜKLEME MERKEZİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak olan yükleme merkezi protokolü, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda düzenlenen imza töreni ile basın mensupları karşısında imzalandı. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu ve TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri arasında imzalanan protokolde Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle belirtmek isterim ki hem şehrimiz için, hem sanayi bölgemiz için, hem de şehrimizde faaliyet gösteren diğer sanayicilerimiz için önemli rekabet kazandıracak bir girişime imza atıyor bulunmaktayız. Bizim için çok önemli olduğu gibi gelişmiş ülkelerin en büyük kısaslarından biri olan demiryolu taşımacılığı ve su yolu taşımacılığının, şehrimizde demir yolu ayağını faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bu protokole imza atmadan önce Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın sanayi bölgemizi ziyaretlerinde bu konu ile ilgi ve alakaları için, Kütahya Ak Parti Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’e bu işle ilgili hassasiyetleri için, Bölge Müdürümüze çabaları için teşekkür etmek isterim. Kütahya’mız için de kalıcı bir eser kazandırmış bulunmaktayız. Sanayi Bölgemiz ve şehrimiz için atılan bu tarihi imzanın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu’nun konuşmalarının ardından TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, yaptığı konuşmasında; “Biz Devlet Demir Yolları olarak sanayicimize destek açısından demir yollarını sanayicilerimizle buluşturmak istiyoruz. Bu hususta Kütahya Organize Sanayi Bölgesi bizim için çok önemli. Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde yıllık 7.5 milyon tonluk ciddi bir potansiyel var. Bu vesile ile bugün yapılan protokol imza töreni ile birlikte çalışmalara başlıyor bulunmaktayız. Ülkemize ve Kütahya’ya hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

İmzalanan protokolün ardından Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri’ye hediyelerini takdim etti. Basın mensupları ile yapılan istişarelerin ardından imza töreni son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.