Kütahya’nın pınarları bisiklet festivali

Spor Yayın: 06 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 06.06.2022 10:52:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
605 okunma
Google News

Kütahya’nın pınarları bisiklet festivali  

 

GÖRÜNTÜLÜ 

 Vali Ali Çelik Ve Protokol Bisiklet Turuna Katıldı

Tavşanlı’da 1.si düzenlenen “Kütahya’nın Pınarları Bisiklet Festivali” Göbel Termal Tesisleri’nde düzenlenen açılış programıyla başladı. Kütahya Valisi Ali Çelik, Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Güler, DPÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, ilçe protokolü ve bisiklet tutkunları hep birlikte pedal çevirerek 60 km’lik parkurun startını verdi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler “Tavşanlı’mızda böylesi önemli bir programa katkı sunmaktan onur duyuyoruz. Göbel bizim için çok önemli ve tanıtımı içinde iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. İnşallah gelecek yıl buraya geldiğinizde Butik Otelimiz ve Bungalov evleri gençlik kamp merkezide açılmış olacak. Doğasıyla, bol oksijeni ve şifalı suyuyla Göbel’imiz 3 gün boyunca sizlerin hizmetinde. İlçemize hoşgeldiniz” diye konuştu.

Programda protokol mensupları sporculara katılım ve teşekkür belgelerini takdim etti. Yamaç paraşütçüsü 30 katılımcıda Göbel’de atlayış yaptı.

Etkinlikler kapsamında sporcular çevreyi de tanıyarak toplam 160 km pedal çevirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.