Kütahya kültür derneği Danimarka Büyükelçisini ağırladı

Kültür Yayın: 06 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.10.2021 08:55:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1767 okunma
Google News

Kütahya Kültür Derneği Danimarka Büyükelçisi'ni Misafir Etti Kütahya Kültür Derneği hızla faaliyetlerine devam ediyor.Dernek, son olarak Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Mr. Danny Annan, Danimarka Enerji Ajansı ve Danimarka Büyükelçiliği uzmanlarından oluşan heyeti Kütahya Hanedan Konağı'nda yöresel Kütahya yemekleriyle ağırladı. Kütahya' ya kazandırılması planlanan Bölgesel Isıtma Sistemi Isı haritası projelendirmesi fizibilite çalışmalarının 1. faz çalışmalarının başlatıldığı ve Kütahya tanıtımının yapıldığı gecede Büyükelçi Danny Annan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Proje Koordinatörü Emrah Berat Birsen'e Kütahya'ya özgü çini vazolar takdim edilirken, heyetin diğer üyelerine de hatıra maksadı ile çini tabaklar ve yöresel Tavşanlı leblebisi takdim edildi.

 

 

Ayrıca Büyükelçi Annan, halk oyunlarıyla görsel şölen sunan Kütahya Zeybekleri'ni hayranlıkla izledi ve misafirperverliklerinden ötürü Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu'ya teşekkür etti. Başkan Muslu ise Kütahya'nın yerelde, ulusalda ve uluslararası alanda keşfedilmeye hazır, kıymetli bir çeyiz sandığı olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programa; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra, Kütahya Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.