Kütahya İl Genel Meclisi'nde gündem AFAD

Gündem Yayın: 22 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.11.2021 10:03:06
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1236 okunma
Google News

 Kütahya İl Özel İdaresi 2022 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında Afad çalışmaları değerlendirildi. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, İl Özel İdaresi toplantı salonunda İl Genel Meclisi üyelerine 2021 yılında gerçekleştirilen AFAD çalışmaları ve 2022 yılında yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

2021 ve 2022 yılı temalarının "Afet Farkındalığı" olduğunu ve ülkemizde afet risklerine karşı hep birlikte hareket edebilmenin eğitimden geçtiğini belirten İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, tüm vatandaşları afet farkındalık eğitimlerine katılmaya davet etti.

Konuşmasında, Vali Ali Çelik, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi üyelerine ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak'a AFAD'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Artun, 2022 yılı bütçesinin Kütahya'ya hayırlı olmasını temenni etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.