Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında yemin töreni

Gündem Yayın: 27 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2019 12:48:26
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2280 okunma
Google News

Kütahyada eğitimini tamamlayan 17. dönem bedelli erler için Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında yemin töreni düzenlendi.
Sancağın tanıtılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenlerde eğitimlerini tamamlayan 826 bedelli er Türk bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak yemin etti.
Yemin töreni, Vali Dr. Ömer TORAMAN ile Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ve diğer protokol üyeleri tarafından başarılı erlere ödül verilmesiyle sona erdi.
17. dönem 835 bedelli er için düzenlenen törene Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati GÜNDÜZ, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun DÜNDAR, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK, bazı daire müdürleri, askeri erkan ile asker aileleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.