Kütahya’da çocuk oyun parklarına MOBESE kamerası istendi

Çocuk Yayın: 23 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2017 19:08:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4370 okunma
Google News

Kütahya’da bulunan çocuk oyun parklarına MOBESE güvenlik kamerası konulmasını talep eden vatandaşlar, kameralar sayesinde  çocukların ve çevrenin daha güvenli olacağını dile getirdiler.

Çocuk oyun parkalarına güvenlik amaçlı MOBESE kamerası takılmasını talep eden Kütahyalı kadınlar bu konuyu sosyal medyada dile getirdiler. 

Kütahya kent merkezinde her mahallede yer alan ve çocukların eğlenme alanları olan oyun parkları maalesef gece saatlerinde alkol alınan mekanlar haline geldi. Gündüz saatlerinde çocuklarını oyun parklarına götüren anne ve babalar parklarda geceden kalma alkol şişleri, çöp ve başka zararlı alışkanlıkların çöplerini gördüklerini söylediler. 

Geceleri bazı kişilerin oyun parklarını farklı amaçlar için kullandığını dile getiren vatandaşlar “ Çocuklarımızı tek oyun alanları olan çocuk parklarının daha güvenli hale getirilmesini istiyoruz. Geceleri bazı kendini bilmez kişiler çocuk oyun parklarını mesken tutuyor. Alkol ve diğer bağımlılık maddesi kullanımı için çocuk oyun parklarını tercih ediyorlar. Çocuklarımızın, oyun parklarının ve çevrenin daha güvenli hale gelmesi için yetkililerden çocuk oyun alanlarına MOBESE güvenlik kameraları takılmasını istiyoruz” açıklaması ile taleplerini dile getirdiler. 


www.ulusalses.com-ÖZEL HABER- Halis KAHRAMAN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.