KÜTAHYA BELEDİYESİ EMITT FUARINDA

Turizm Yayın: 30 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 30.01.2017 07:40:59
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
5524 okunma
Google News

KÜTAHYA BELEDİYESİ EMITT FUARINDA

 

Kütahyanın tarihi, kültürel, sanatsal ve termal değerleri bu yıl 21. kez Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası fuarın açılış törenine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri ve çok sayıda turizmci katıldı.
Fuar süresince şehrimizin, Frig Vadileri ve Aizanoi Antik Kenti, kuruluşun anası Hayme Ana, Başkomutan Tarihi Milli Parkı Şehitlik ve anıtları, Kütahyanın geleneksel kıyafetleri, termal kaplıcaları, çini sanatı, gümüş işlemeciliği, madenleri ve yöresel kıyafetlerinin tanıtılacağı stantlar yer aldı.
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı'nda bu sene 80 ülke ve 5 bin firma buluştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.