KÜÇÜK ARAZİLERDEN VERİM ALAMIYORUZ

Siyaset Yayın: 09 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 09.08.2022 14:37:22
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
944 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş; Simav, Altıntaş ve Aslanapa ilçeleri başta olmak üzere arazilerin verimli kullanılması için toplulaştırma yapılması gerektiği ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan destek talep etti.

 

KÜÇÜK ARAZİLERDEN VERİM ALAMIYORUZ

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Özellikle Simav Altıntaş ve Aslanapa ilçelerimizde arazilerimiz küçük ve bu sebepten dolayı ziraatte verim sağlayamıyoruz.

TOPLULAŞTIRMA İSTİYORUZ

Arazi toplulaştırmada uygulayıcı kuruluş DSİ’dir. Tarım Bakanlığımızdan biçimsiz ve parçalanarak küçülmüş arazilerin toplulaştırılması ve topraklarımızın daha verimli hale gelmesini sağlamak adına destek talep ettik.” ifadelerinde bulundu.

Simav Tarıma Dayalı İhtisas Jeotermal Sera OSB için Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 20 milyon TL hibe desteği sağlayacağını aktaran Erbaş, söz verilen 20 milyon hibe desteğinin de takipçisi olacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.