Köylere hizmet götürme birliği 2021 yılı bütçe toplantısı gerçekleşti

Gündem Yayın: 28 Kasım 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 28.11.2020 11:58:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1149 okunma
Google News

 

 

Köylere hizmet götürme birliği 2021 yılı bütçe toplantısı gerçekleşti 

Tuna İŞLEYEN

 Tavşanlı'da  Köylere hizmet götürme birliği  2021 yılı tahmini bütçesi 15 milyon TL olarak açıklandı.

  Köylere hizmet götürme birliği 2021 yılı bütçe görüşmeleri Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz başkanlığında gerçekleştirilen bütçe görüşmelerine İl Genel Meclisi Üyeleri Ramazan Aydemir, Ahmet Yüksel ve Mustafa Altınbay ile köy muhtarları katıldı. Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz'ın yaptığı açılış konuşması sonrası Tavşanlı İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ertürk , bütçelerle ilgili konuşarak yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan değerlendirmelerde İlçe Özel İdare Müdürlüğünün 2021 Genel Bütçesinin 15 milyon TL olduğu açıklandı.

 Ayrıca 2021 yılı Vakıf Mütevelli Heyetinde görev alacak muhtar üye seçimi yapıldı.  Vakıf Mütevelli Heyetinde 2021 faaliyet döneminde görev yapmak üzere mahalle muhtar temsilcisi olarak Kuruçay Kocapınar Mahallesi Muhtarı Ömer Akan. Köy muhtarı temsilcisi olarak da Kayaarası Köyü Muhtarı Engin Ceyhan seçildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.