Kızılay Kan Bağışına Davet Etti

Sağlık Yayın: 01 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 01.11.2019 07:13:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2253 okunma
Google News

 KIZILAY KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası Kızılay haftası olması sebebiyle Tavşanlı Memur Sen ve Kızılay ortaklaşa basın açıklaması yaparak tüm Tavşanlı halkını kan ve kök hücre bağışına davet etti.

Memur Sen Tavşanlı Temsilcisi Mesut Kocaman ortak bir basın açıklamasında bulunarak şunları söyledi, " Ülkemizde 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası Kızılay haftası olarak kutlanmakta, bildiğiniz üzere 19. yüzyıldan beri Türkiye'nin gözde kurumlarından bir tanesi Kızılay ve kan bizim için olmazsa olmazımız. Kan acil bir ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaç. Türkiye'de her gün 10 bin ünite kana ihtiyaç var. Bu gerçekten çok büyük bir rakam. Bundan dolayı biz şunun da farkındayız, belki bir dakika sonra kana ihtiyacımız olabilir, bundan dolayı kan bağışını ve kök hücre bağışını mutlaka artırmalıyız. Kan vermek hayat vermektir, can vermektir. İşte bu sloganla Tavşanlı Kızılayı ile birlikte Tavşanlı Memur Sen olarak bu önümüzde ki Kızılay haftasında 1 ve 2 Kasım tarihlerinde Kızılay' ın bu muhteşem konağında bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Buradaki amacımız tüm Tavşanlı halkını kan bağışına davet etmek hem de kan bağışının ne denli önemli bir bağış olduğunu kamuoyu oluşturarak tüm Türkiye' ye göstermek. Böylelikle de bir cana daha hayat vermek asıl amacımız. Tüm memur arkadaşlarımızı, tüm Tavşanlı halkımızı 1 Kasım ve 2 Kasım tarihlerinde saat 18:30' a kadar Kızılay' ın bu muhteşem konağına kan vermeye ve kök hücre bağışına davet ediyorum. Ümit ediyorum ki Tavşanlı da toplanan kan ve kök hücreler çokça kişiye hayat verecek ümit verecek."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.