Keramika’dan Emetli Kadın Girişimcilere Destek

Ekonomi Yayın: 06 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 06.06.2021 16:54:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1599 okunma
Google News

Emet Kaymakamlığı, Emet Belediyesi ve Keramika işbirliği ile yürütülen proje kapsamında Emet Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri “Seramik Üretim Süreçlerini” yerinde incelemek üzere Keramika’ ya ziyarette bulundular.

Keramika Genel Müdürü Emin Yüce ile Emet kadın Girişimi üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Türe’nin birlikte imzaladıkları sözleşme ile başlangıcı yapılan proje kapsamında kooperatife üye 13 girişimci kadın seramik üretimi ile ilgili süreçler hakkında Keramika yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

Proje ile ilgili görüşlerini paylaşan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce: “Keramika Ailesi olarak ülkemizdeki kadın girişimcilerin her zaman yanındayız. Emet’te faaliyet gösteren kadın girişimcilerimizi de bu örnek faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Bizler bu tip işbirliklerinin şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Keramika olarak özellikle kadın girişimcilerimizin desteklenirlerse ülke ekonomimiz için çok büyük sorumluluklar alabileceklerini biliyoruz. Bugün fabrikamızı ziyaret eden Emetli Kadın Girişimciler, istihdamımızın 40’ından fazlasının kadın çalışanlardan oluştuğunu gördüklerinde başarı inançlarının arttığını bizlere ifade ettiler. Bu olumlu düşünceye vesile olmak bizleri son derece mutlu etti. “dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.