KELEBEK ÇOCUKLAR İÇİN "Bİ-RE-Y" PROJESİ

Kültür Yayın: 10 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2018 15:24:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3622 okunma
Google News

KELEBEK ÇOCUKLAR İÇİN "Bİ-RE-Y" PROJESİ
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli'nin ressam arkadaşı Tülin Kanun'un hayata geçirdiği "Bi-Re-Y / Bir Resim Yap" projesi kapsamında iş sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri "Kelebek Çocuklar" için resim yapıyor. 
Daha önce hiçbir şekilde bir tuval üzerinde resim yapmamış farklı meslek gruplarındaki ünlü isimlerin yaptıkları resimler, 16 Şubat Cuma günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek özel gecede açık artırmayla satışa sunulacak. Gerçekleştirilen satışlarda elde edilen tüm gelir "Kelebek Çocuklar" a gidecek.
Sosyal medya üzerinden, projeye resim yaparak destek veren annesi Gülsüm Güral'ın videosunu paylaşan Sema Güral Sürmeli; "Ben Gönlümü verdim kelebek çocuklara. Şimdi bütün ailem ve sevdiklerim yanımda ne mutlu bana. 16 Şubat Çırağan Sarayı için geri sayım başladı çok heyecanlıyız. 16 Şubat Akşamı Çırağan Sarayında yapılacak Bi-Re-Y 3 “Kelebek Çocuklar” yararına düzenlenen büyük organizasyonumuzun katılımcısı Projemin uğur meleği ,Sevgili Gülsüm Güral ve Güral ailesine desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler." dedi.
Sürmeli'nin paylaştığı video da annesi Gülsüm Güral şunları dile getirdi. "Kelebek Çocuklar namına yapılan bu projede yer almaktan çok mutlu oldum. Ben 1 seneye kadar böyle bir hastalık olduğunu bilmiyordum. Sevgili kızım Sema'nın sayesinde öğrendim ve öğrendiğim günden beri destek veriyorum bu projeye. Düzenlenen bu proje inşallah amacına ulaşır, sevgili kardeşlerimizin, sevgili çocuklarımızın yaralarına merhem oluruz. Başarılar diliyorum ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."
Kasım 2017 tarihinde Sema Güral ve arkadaşı Tülin Kanun'un İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na gerçekleştirdikleri ziyarette Kelebek Çocuklar için birlikte resim yaparak projeye destek vermişlerdı. Projeye daha önce de; Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek, Sanatçı Beyazıt Öztürk, Sunucu Nursel Ergin, Sunucu Esra Erol, Sunucu Zahide Yetiş... gibi bir çok ünlüde destek vermiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.