Kaymakam Kanyılmaz Okulları Ziyaret Ediyor

Eğitim Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 12:00:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1554 okunma
Google News

Kaymakam Kanyılmaz Okulları Ziyaret Ediyor

 

Tuna İŞLEYEN 

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ile birlikte, 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencilerinin başlatmak istediği  “Yardımlaşma ve Dayanışma Kampanyası” konusunda bilgi almak için okulu ziyaret ederek, 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi  Okul Müdürü Hacer Bozat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

 

 

Fen Lisesi ziyaretinin ardından, yüz yüze eğitim çalışmalarını yerinde görmek üzere Kayaarası Köyü Şehit Mustafa Çağlar İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Kanyılmaz, okul müdürü İlyas Hakarayan’dan, okul ve eğitim çalışmaları ile okul ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Yapılan ziyarette öğrencilere  kırtasiye yardımında bulunuldu.

 

 

Köy muhtarı Engin Ceyhan'dan  köyün ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz daha sonra köyden ayrıldı.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.